Nyhedsbreve fra kolonihaveforbundet Kreds 1, Hovedstaden Syd


Juratelefonen åbner for henvendelser fra haveforeningsbestyrelser og kredse

På det seneste hovedbestyrelsesmøde d. 22.-23. april 2022 blev beslutningen om at lukke for juridisk rådgivning pr. telefon diskuteret. Hovedbestyrelsen traf efterfølgende beslutning om, at juratelefonen igen skal åbnes for henvendelser fra haveforeningers bestyrelser og kredse.

Juratelefonen åbner derfor d. 15. juni 2022, men det er muligt at kontakte juraafdelingen via mailallerede fra i dag.

Når I henvender jer via telefon

Når I henvender jer telefonisk, skal juraafdelingen udarbejde et telefonnotat vedr. samtalens indhold, som de efterfølgende sender til både jer og til den lokale kreds for orientering.

Når I henvender jer via mail

Når I henvender jer via mail og juraafdelingen skal besvare mailen, skal juraafdelingen orientere den lokale kreds ved at sætte den CC på deres besvarelse.

Åbningstider

Fra og med den 15. juni har telefonen følgende åbningstider:

Tirsdag kl. 10-12
Torsdag kl. 10-12
Onsdag kl. 18-20

I har også mulighed for at sende juraafdelingen en mail og bede dem om at blive ringet op. Adressen er Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Juridisk rådgivning for medlemmer

Hvis man, som medlem, har brug for juridisk rådgivning, skal man fortsat gå til sin bestyrelse eller lokale kreds. De kan efterfølgende sende henvendelser videre til juraafdelingen på forbundskontoret, som så vil besvare henvendelsen.

Hverken sagsbehandling eller ankeinstans

Det er vigtigt at pointere, at den ramme, der er blevet sat for forbundskontorets juraafdeling er at rådgive og vejlede om de regler, der er knyttet til kolonihaveområdet. Juraafdelingen har ikke mandat til at gå dybt ind i sager eller at sagsbehandle, og de ansatte kan heller ikke behandle klager.Kolonihaveforbundet Kreds 1, Hovedstaden Syd.
Egensevej 25.
2770 Kastrup.
Tlf: 30 31 00 43
30 31 07 94
eller 30 31 55 90

CVR 22126318

.

Det sker i Kreds 1/ Syd

Juni

Juli

  • Jul 4
    Vurderings kursus Bruch Up Tor. 4 Jul, 2024 (16:00 - 20:00)Læs mere om kurset her, hvor du også kan tilmelde dig kurset. https://www.kolonihave-kreds1.dk/index.php/vurderingskurser